fredag 30 juni 2017

Tillförseln av olika ämnen åter. Eller vad förlänar vår kropp dess knubbiga beskaffenhet. 7-11


7

Att få sig till livs och straff. Tankar. Andras i synnerhet. Jag tänker på de allmänna, vedertagna åsikter som göder kretinismen och hämningen i Litteratursverige. Den allmänna syrebristen som orsakar inlärningssvårigheter. Retardationen hos receptionen och kulturskribenterna. Den förstorade tungan som slappt hänger ut ur etablissemangets dumöppna, dreglande mun, ett saliverande hål i den dumma dumma dumma väggen. Framställer man vidare frågan hur beskaffenheten, själva kvaliteten av min upprördhet ska förklaras som ur svalgets kemiska djup utlöses blir jag svaret skyldigt. Ännu.

8
Vårt gemensamma vedergällningssvalg är en dumdristig och juvenil flirt med oordningen som underlättar uppkomsten av en ofta vacker och helt oförutsägbar nyhet. Jag är en sten, en flod, ett djur. Vi säger, Svalget är en ständigt främmande attraktor som utlöser en slumpartad variation och utveckling. Slå din mage om den ropar. Lär känna organfunktionen. Rulla ihop dig till en boll om du får ont i magen. Ät mycket fiber – det växer fiber – det växer i din mage och i vår mage. Ät framför spegeln för att se dig äta och se hur äckligt det är. Äter du det här, då äter du allt. 
Att vara omnivorisk är dagens lösning för sugna själar. Äter du mer blir det mer och mer fläsk mellan raderna och texten växer i och omkring systemets organ. Stöt bort eller kasta bort om du inte orkar eller bara kasta in i gapet bredvid dig, proppa oss fulla tills avföringen ackumulerats till en kritisk massa och därmed spänner upp den fjädrande muskeln. Vi säger, allt är till för att ätas, allt är till för defakation. Ge inte upp tarmtömningens befriande motorik; det som kastas bort som avfall eller rent brus på en enklare organisationsnivå återupptas av Svalget och omvandlas till en mer svåröverskådlig struktur. Svalget är uppbyggande, komplexifierande, anti-entropiskt till sin beskaffenhet den katalyserar en potentiellt ny nivå av komplex organisation. Den hämtar gång på gång råmaterial ut det slumpartade bruset och omvandlar det till någonting annat, en annan berättelse om större sammanhängande helhet, om än med viss ökad instabilitet. 

9
Svalget är rummet tudelat och upphäver åtskillnaden mellan inre och yttre erfarenhet, vad vi säger upprepas i dig, vad du säger blir svalgets produktion och upplevda förvirring Om du kan, gå fläsk Om du kan, gå till köket och släng till köket och släng all dålig mat som all dålig mat som du vet att du du vet att du kan få för dig kan gå fläsk få för dig att slänga i dig Se att slänga i dig Se till att du får till att du får i dig tillräckligt med i dig tillräckligt med kalcium, ta dina vitaminer gå fläsk Om kalcium, ta dina vitaminer. Svalget andas och svettas relevant information och obegripliga meddelanden, det utsöndrar och avlägsnar våra tankar som är en apparat som tänker oss in. Man skulle kunna säga, vi är informationteknologiernas sammansmältning och slutliga upplösning. 

10
Ät vegetariska korvar istället för riktigt mat, ät sjögräs och spotta ut, ät sjögräs eller botaniska piller. Ät på en blå eller svart tallrik, blå eller svart; mörka färger inbillar dig att du är mättare, att du är mättare, och ännu bättre, ät på en liten tallrik, ät på en liten, mörk tallrik. När du vill äta tallrik. När du vill äta något du inte borde, något du inte borde.

11
Vi kryper tillbaka till våra skuggverklighetsmiljöer. Vi är vårt främmande föremål, ett nedsvalt barn i ett samtida urtidsmörker. Tack för att du orkade ända hit, god fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar