torsdag 29 juni 2017

Tillförseln av olika ämnen åter. Eller vad förlänar vår kropp dess knubbiga beskaffenhet. 5-7

5
Börja om med utkristalliseringens skarpa smärta: jag är vårt främmande föremål som skärs ut ur världen. (Här måste tänkandet äga rum.) Det första tänkandet: Antisvältsystemet är ett oerhört exakt system som är svårt att överskrida; hur man än gör väger man lika mycket som i går. Tricket är att tjata hål i huvudet på hjärnan och lura den till kroppslig självförbränning. Ät mycket selleri. Ta en kalciumtablett, bli vegan, ta en kalciumtablett till, bli vegan eller vegetarian eller skit i allt och ät naken framför spegeln tills bilden går i tusen bitar. Kom ihåg att alltid ha med dig en spegel, kolla bara dina tjocka putti-kinder, bejaka plufsigheten i det trösterika, chips och lösgodis är änglamat för själen, eller ha alltid med dig en bild på något väldigt äckligt, kolla på den äckliga bilden, kolla på den när du känner att jag är nära, att du är nära att äta mig. Nu. Ta ett geléhallon till innan det reglerande inflytandet gör sig gällande. 

Lägg ner dina bestick mellan varje tugga. Ät inte mellan varje tugga. Ät inte efter klockan 19:00. Titta på när andra tuggar och smaskar med öppen mun, föreställ dig goffandet och nöffandet i den vulgära självbevarelsedriften, det nakna livet som pågår framför dina ögon. Titta på när andra personer äter äcklig mat och känn dig överlägsen alla. Skriv ut dig överlägsen alla. Kolla nu på den motbjudande bilden av verkligheten, denna grymma värld vi lekfullt namnger Världen. 


6
Men världen utanför världen är ännu 1, fullständigt otänkbar och måste därför sväljas för att bearbetas till vettig information. Stoppa två fingrar i halsen som hyllning till oordningens uthällda spill över den vita ytan. Kräkning är självrensning, renande. En tömd kropp är en lugn kropp. Låt oss vila nu en stund.


7
Svalget är som angivits ett system som utbyter energi med sin omgivning. Till det som inmundigas hör nästan allt som intresserar oss, som är användbart, som fallet är med växlingarna i den elektriska spänningen inom atmosfären, som fallet är för vissa från yttervärlden oss påverkande omständigheter, som att alla är vackrare och bättre än oss. Eller de faktorer som mer eller mindre har ett utsträckt inflytande på nervösa element i samhällskontraktet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar